Контакти
ЗВ’ЯЗАТИСЬ З НАМИ +38 098 065 96 59
Працюємо 10:00 - 18:00
080 033 94 56
співпраця ОПТ/ДРОП
+38 093 332 67 02
Безкоштовна доставка
Ваша знижка: -5%

Електрична бігова доріжка Bowflex T56

Відправимо 18.10.2024
В наявності
Код товару: 386613
247798 ₴ 235409 ₴
Артикул:
0708447914163
Виробники
Bowflex
MPN:
0708447914163
Калорії
є
Максимальна вага користувача
181 кг
Швидкість
є
Виробник
Bowflex
Тип
Електрична
Всі характеристики

Доставка

Кур`єрська доставка

У відділення Нової пошти

Оплата

Готівкою кур`єру

Карта Visa/Mastercard

Накладений платіж

Інші способи оплати

Гарантія

Повернення протягом 14 діб

Офіційна гарантія виробника

Бігова доріжка T56 - рецепт для нудних тренувань. JRNY™ і Netflix – це лише деякі програми, з якими сумісна її консоль. Ви навіть не помітите, як один за одним будуть проходити кілометри. Якщо ви хочете змінитися, ви можете бігати по 40 віртуальних маршрутах у різних місцях світу, доступ до яких доступний за допомогою програми Explore the World. Якщо на вулиці сіро і холодно, а ви мрієте пробігтися під сонцем, вам залишається лише знайти правильний маршрут і ви можете насолоджуватися сонцем у похмурий осінній день.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Розміри: 216 x 100 x 178 см (Д x Ш x В)

Дисплей: 22" сенсорний дисплей високої чіткості

Навчальні програми: 13

Кількість профілів користувачів: необмежена

Програми та відстеження активності: можливість синхронізувати тренувальні дані з такими програмами доступні додатки JRNY™, Explore the World, Netflix, Disney+, Prime video та Hulu

Функції: швидкість, час, відстань, калорії, пульс, нахил бігової доріжки Швидкість: 0-20 км/год

Нахил: 2-рівневе електронне регулювання діапазону від -5% до 15%

Бігова доріжка T56 - рецепт для нудних тренувань. JRNY™ і Netflix – це лише деякі програми, з якими сумісна її консоль. Ви навіть не помітите, як один за одним будуть проходити кілометри. Якщо ви хочете змінитися, ви можете бігати по 40 віртуальних маршрутах у різних місцях світу, доступ до яких доступний за допомогою програми Explore the World. Якщо на вулиці сіро і холодно, а ви мрієте пробігтися під сонцем, вам залишається лише знайти правильний маршрут і ви можете насолоджуватися сонцем у похмурий осінній день.

Найновіша бігова доріжка T56 від Bowflex - це здійснена мрія про можливість досягнення неймовірних результатів. Він створений для задоволення найвибагливіших користувачів. Потужний двигун дозволяє швидко змінювати швидкість, а діапазон нахилу від -5 до 20 забезпечить хороше тренування м'язів.

Пам'ятайте, що тренування на біговій доріжці гарантує менше навантаження на суглоби, ніж традиційний біг, завдяки багатозонній амортизації Comfort Tech™, як і в старих бігових доріжках Bowflex. Що ще важливіше, це дозволяє бігати в будь-який час, незалежно від погоди чи забруднення повітря.

Якщо ви хочете придбати бігову доріжку для дому, яка допоможе вам сформувати фігуру, покращити фізичну форму та здоров’я, а також не нудьгувати під час бігу, модель T56 – саме те обладнання, яке вам підійде.

ІННОВАЦІЙНИЙ ДИСПЛЕЙ: Великий 22-дюймовий сенсорний екран із високою роздільною здатністю забезпечує легкий доступ до додатків, улюблених серій або параметрів тренувань. Це мотивує працювати більше та досягати кращих результатів за коротший час, а також є ліками від нудьги під час перегляду наступного кілометрів у чотирьох стінах.

 


КЛАВІШІ ШВИДКОГО ПЕРЕМИНАННЯ: клавіші швидкого перемикання і нахилу розташовані в легкодоступних місцях, що дозволяє їх зручно міняти під час тренування, зберігаючи плавний темп бігу. Великою зручністю є кнопки, розташовані на обох бічних ручках. Вони допоможуть людям, які біжать на швидкісних ділянках, повністю контролювати швидкість бігового полотна.

ТРЕНУВАЛЬНІ ПРОГРАМИ: консоль має 9 базових тренувальних програм, включаючи інтервальні тренування, спалювання жиру, цільову частоту серцевих скорочень і ручне тренування. Крім того, ви можете скористатися кількома відео-тренінгами, які проводить тренер. Завдяки цьому ви знайдете відповідне тренування для себе, незалежно від того, початківець ви спортсмен чи досвідчений користувач. З передплатою JRNY бігова доріжка відкриває двері у світ тренувань, спеціально розроблених для вас і вашого рівня фізичної підготовки. Потім ви отримуєте доступ до додаткових відео тренувань, щоденних пропозицій щодо нових тренувань і пробіжок у віртуальних місцях (Досліджуйте світ).

ПРОФІЛІ КОРИСТУВАЧІВ: Консоль має можливість зберігати необмежену кількість профілів користувачів, тому ваші тренувальні дані будуть у безпеці, коли наступна особа почне тренуватися. Окрім відстеження прогресу, ви можете мотивувати один одного на регулярні тренування, порівнювати свої результати.

ЕФЕКТИВНИЙ МОТОР: Тихий, потужний і динамічний двигун з постійною потужністю 4,0 HP забезпечує ефективність і плавну роботу навіть при максимальному навантаженні на бігову доріжку. Він розроблений, щоб витримувати найдовші тренування та швидко реагувати на зміни темпу, встановленого користувачем.

ПРОГРАМИ: завдяки підключенню Bluetooth® ви можете синхронізувати дані про тренування з програмами JRNY™ або Explore the World. Це дозволяє ділитися результатами тренувань, вміти мотивувати один одного з друзями-тренерами, брати участь у змаганнях. 
ВІРТУАЛЬНІ ТРАСИ: Ви можете бігати до 40 віртуальних трас у місцях по всьому світу, доступ до яких доступний через додаток Explore the World. Якщо на вулиці сіро і холодно, а ви мрієте пробігтися під сонцем, вам залишається лише знайти правильний маршрут і ви можете насолоджуватися сонцем у похмурий осінній день.

ВИМІРЮВАННЯ СЕРЦЕВОГО РИТМУ: Пульс, виміряний за допомогою датчиків, розміщених на ручках, або телеметричного ременя, дозволить вам тренуватися в правильній зоні серцевого ритму для досягнення ще кращих результатів. Зверніть увагу, що вимірювання пульсу за допомогою датчиків/датчиків, розміщених у виробі, дає приблизні (індикативні) результати. Обладнання не є медичним продуктом. Для більш точних результатів рекомендуємо використовувати телеметричний ремінь.

ШВИДКІСТЬ: Ви можете встановити діапазон швидкості бігової доріжки від 1 до 20 км/год. Завдяки цьому ви можете проводити повноцінне навчання незалежно від вашого рівня просування.

РІВЕНЬ НАХИЛУ: щоб отримати максимальну віддачу від тренування, вам потрібно його змінювати. Хороший спосіб посилити вправи - змінити нахил поверхні. Бігова доріжка Т56 дозволяє плавно змінювати кут нахилу в двох площинах від -5 до 20.

ВЕНТИЛЯТОР: 3 рівні регулювання інтенсивності вентиляції роблять тренування більш комфортними. Завдяки можливості налаштування напрямку віяла підійде людям будь-якого зросту.

СИСТЕМА АМОРТИЗУВАННЯ: коли ви бігаєте на біговій доріжці, на ваші ноги діє подвійна вага. Завдяки спеціальній технології Comfort Tech™, яка забезпечує додаткову амортизацію, ваші суглоби менше навантажуються під час тренування, а відчуття можна порівняти з бігом на вулиці.

СКЛАДАННЯ: завдяки системі SoftDrop™ ви можете розкласти бігову доріжку одним натисканням кнопки. Обладнання повільно розгорнеться і буде готове до використання. Бігову доріжку можна повністю скласти, якщо наприкінці тренування нахил залишиться на -5. Тоді він займає навіть менше місця, ніж у складеному вигляді з плоским деком.



ТЕХНІЧНІ ДАНІ:
Розміри продукту
Довжина: 216 см
Ширина: 100 СМ
Зріст: 178 см
Вага виробу: 152 кг
Розміри: 216 x 100 x 178 см (Д x Ш x В)
Двигун: потужність двигуна 4 к.с
Дисплей: 22" сенсорний екран високої роздільної здатності
Програми навчання: 10
Кількість профілів користувачів: необмежена
Додатки та відстеження активності: можливість синхронізувати дані про тренування з такими додатками, як JRNY™, Explore the World, Zwift, Netflix і відеододатки Prime
Функції: швидкість, час, дистанція, калорії, пульс, нахил бігової доріжки
Швидкість: 1-20км/год
Нахил: дворівневе електронне регулювання від -5 до 20.
Площа бігового полотна: 152 x 56 см (Д x Ш)
Амортизація бігової доріжки: технологія Comfort Tech™
Ремінь: надміцний 3-шаровий 2,5 мм
Ролики: 2,75 дюйма (7 см)
Пульс: вимірювання за допомогою датчиків, розташованих на ручках, а також за допомогою браслета або телеметричного ременя (не входить в комплект)
Складання: легко та безпечно завдяки системі SoftDrop™
Клавіші швидкого доступу під рукою: зручно змінюйте швидкість і нахил бігової доріжки під час тренування
Додаткове обладнання: USB-порт з можливістю заряджання пристроїв, транспортувальні колеса, ключ безпеки, лоток для аксесуарів, кишені для пляшок з водою, колонки
Вентилятор: 3 рівня регулювання потоку повітря
Вага виробу: 152 кг
Максимальна вага користувача: 181 кг
Призначений для домашнього та напівкомерційного використання
Гарантія: 2 роки
Щоб правильно налаштувати бігову доріжку, її слід підключити до Wi-Fi під час першого запуску

Платформа JRNY використовує штучний інтелект для створення практично нескінченної кількості персоналізованих тренувань на основі початкової оцінки фізичної форми, яка навчається та адаптується в міру прогресу користувача. Більше ніяких вгадувань і стандартних вправ! З JRNY ви гарантуєте, що ваше навчання завжди буде продуктивним і корисним. Платформа JRNY пропонує індивідуальні звукові тренування, тренування під керівництвом тренера та інтеграцію з іншими фітнес-додатками. Ви також маєте доступ до власних підписок Netflix або Amazon Prime Video на сенсорних пристроях.

Користувачі JRNY тепер також можуть тренуватися без використання фітнес-обладнання. У вкладці «Round Your Routine» є відео сеансів йоги, силових і загальнорозвиваючих вправ.

Основні характеристики  Електрична бігова доріжка Bowflex T56

Калорії
є
Максимальна вага користувача
181 кг
Швидкість
є
Виробник
Bowflex
Тип
Електрична
Розмір, см
216x100x178
Клас
Професійний
регулювання кута нахилу,%
електричне, -5+20
розмір полотна, см
152х56
рукоятки
нерегульовані
інше
немає
Перенесення і зберігання
транспортувальні ролики
Кут нахилу, град
так
Максимальний кут нахилу
20
Дисплей
сенсорний дисплей HD
Максимальна вага навантаження
181 кг
Країна-виробник
США
Країна-виробник
США
Країна реєстрації бренду
США
Датчики пульсу
є
Довжина, см
216
Пульс
є
Ширина, см
100
Висота, см
178
Призначення
домашня
Додатково
Компенсатори нерівності підлоги, транспортувальні ролики, 2 підставки для аксесуарів
Термін доставки
Доставка 10-14 днів. Передоплата 10%

 Електрична бігова доріжка Bowflex T56

Кнопка передзамовлення
Передзамовити

Основні характеристики  Електрична бігова доріжка Bowflex T56

Ціна доставки
Безкоштовна доставка

Основні параметри  Електрична бігова доріжка Bowflex T56

Вага, кг
152 кг

Основна інформація  Електрична бігова доріжка Bowflex T56

Максимальна швидкість, км/год
20

Відображення  Електрична бігова доріжка Bowflex T56

час тренування
є
пройдена дистанція
є

Функціональність  Електрична бігова доріжка Bowflex T56

число тренувальних програм
13
число рівнів навантаження
немає даних
Відгуків: 0
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.

ВИ ПЕРЕГЛЯДАЄТЕ

Ваша знижка: -5%
Електрична бігова доріжка Bowflex T56
Електрична бігова доріжка Bowflex T56
Калорії
є
Максимальна вага користувача
181 кг
Швидкість
є
Виробник
Bowflex
Тип
Електрична
247798 ₴ 235409 ₴
Схожі товари
Бігова доріжка Toorx Treadmill City Compact Pure Bronze (CITY-COMPACT-B)
398206
В наявності
Бігова доріжка Toorx Treadmill City Compact Pure Bronze (CITY-COMPACT-B) із лінійки Ultra Compact Li..
Максимальна швидкість
14 км/год
Потужність двигуна
1,75 к.с.
Розміри в складеному вигляді
162 x 74 x 13,8 см
36999 ₴
Без ПДВ: 36999 ₴
Бігова доріжка Toorx Treadmill City Compact Rose Gold (CITY-COMPACT-R)
398207
В наявності
Бігова доріжка Toorx Treadmill City Compact Rose Gold (CITY-COMPACT-R) із лінійки Ultra Compact Line..
Максимальна швидкість
14 км/год
Потужність двигуна
1,75 к.с.
Розміри в складеному вигляді
162 x 74 x 13,8 см
36999 ₴
Без ПДВ: 36999 ₴
Бігова доріжка реабілітаційна Toorx Treadmill TRX Walker EVO (TRX-WALKEREVO)
398208
В наявності
Бігова доріжка реабілітаційна Toorx Treadmill TRX Walker EVO (TRX-WALKEREVO) від італійського виробн..
Максимальна швидкість
8 км/год
Потужність двигуна
2 к.с.
Розміри в складеному вигляді
113 x 71,5 x 14 см
47999 ₴
Без ПДВ: 47999 ₴
Бігова доріжка Everfit Treadmill TFK 135 Slim Pure Bronze (TFK-135-SLIM-B)
398170
В наявності
Бігова доріжка Everfit Treadmill TFK 135 Slim Pure Bronze (TFK-135-SLIM-B) із лінійки Slim Line італ..
Максимальна швидкість
8 км/год
Потужність двигуна
1,5 к.с.
Розміри в складеному вигляді
14,5 x 73,5 x 157 см
1
26999 ₴
Без ПДВ: 26999 ₴
Бігова доріжка Everfit Treadmill TFK 135 Slim Rose Gold (TFK-135-SLIM-R)
398172
В наявності
Бігова доріжка Everfit Treadmill TFK 135 Slim Rose Gold (TFK-135-SLIM-R) із лінійки Slim Line італій..
Максимальна швидкість
8 км/год
Потужність двигуна
1,5 к.с.
Розміри в складеному вигляді
14,5 x 73,5 x 157 см
1
26999 ₴
Без ПДВ: 26999 ₴
Ваша знижка: -5%
Бігова доріжка inSPORTline Gardian G12
Бігова доріжка inSPORTline Gardian G12
389685
В наявності
Електрична бігова доріжка inSportline Gardian G12 - це професійна бігова доріжка з сучасним елегантн..
Калорії
є
Швидкість
є
Тип
Електрична
3
221328 ₴ 210262 ₴
Без ПДВ: 210262 ₴
Ваша знижка: -5%
Електрична бігова доріжка NordicTrack X7i
Електрична бігова доріжка NordicTrack X7i
398443
В наявності
NordicTrack X7iЕлектрична бігова доріжка NordicTrack® X7i Incline Trainer - це технологічно передова..
Виробник
NordicTrack
Тип
Електрична
Клас
Для дому
257185 ₴ 244326 ₴
Без ПДВ: 244326 ₴
Ваша знижка: -5%
Електрична бігова доріжка inSPORTline Mystral
Електрична бігова доріжка inSPORTline Mystral
398533
В наявності
Електрична бігова доріжка inSPORTline Mystral - це високоякісна бігова доріжка для комерційного вико..
Виробник
inSPORTline
Тип
Електрична
Клас
Для дому
163685 ₴ 155501 ₴
Без ПДВ: 155501 ₴
Ваша знижка: -5%
Електрична бігова доріжка  Bowflex BXT 326
Електрична бігова доріжка Bowflex BXT 326
389695
В наявності
Нова бігова доріжка BXT 326 від Bowflex наразі є найбільшим у своєму роді обладнанням для домашнього..
Калорії
є
Швидкість
є
Тип
Електрична
169542 ₴ 161065 ₴
Без ПДВ: 161065 ₴
Ваша знижка: -5%
Електрична бігова доріжка APVsport Futura Prestige AVP8000 Група 3
Електрична бігова доріжка APVsport Futura Prestige AVP8000 Група 3
398987
В наявності
Професійна електрична бігова доріжка для бігу та ходьбиТопова бігова доріжка APV8000 пропонує все, щ..
Виробник
APVsport
Тип
Електрична
Клас
Для дому
756469 ₴ 718646 ₴
Без ПДВ: 718646 ₴
delivery image

Швидка доставка

Швидко доставимо в будь-який населений пункт України.
help24/7 image

Якісна консультація

Отримай кваліфіковану допомогу у виборі
how individual image

Індивідуальний підхід

У нас індивідуальний підхід до кожного
ПЕРЕГЛЯНУТИ ПОВНИЙ ПЕРЕЛІК УМОВ